FinnBuildin messuantia: Tulevaisuus rakennetaan nyt!

Rudus osallistui lokakuussa rakentamisen suurtapahtumaan, FinnBuild 2024 -messuille. Lämmin kiitos kaikille teille, jotka vierailitte Ruduksen osaltolla FinnBuildin Betonipuistossa.

Mitä jäi messuilta käteen?

Rakentamisen yhä haasteellisessa markkinatilanteessa Ruduksen osaston teeman mukaisesti katsottiin nyt tulevaan, ja jopa pitkälle tulevaisuuteen. Mukanaolo messuilla oli ehkä tärkeämpää kuin koskaan, olla läsnä asiakkaita varten, tavata ja jutella kasvotusten sekä kertoa Ruduksesta tuleville rakentajille.


Miltä näyttää tulevaisuuden rakentaminen?

Ruduksen osastolla visioitiin ahkerasti tulevaisuuden rakentamista leikkimielisessä kilpailussa. Kävijät pääsivät luomaan tekoälyn avustamana huikeita kuvia tulevaisuuden kaupungeista, ympäristöistä ja rakennuksista. Seuraavassa kilpailun antia:

Rudus tulevaisuuden rakentaminen ai 3
Rudus tulevaisuuden rakentaminen ai 2
Rudus tulevaisuuden rakentaminen ai 1

Kuvat: Ruduksen Tulevaisuuden rakentaminen -kilpailussa visioitiin AI-työkalun avulla mitä erilaisimpia rakennuksia ja ympäristöjä. Kuvat tuotettu Flux-tekoälyllä.


Kuvien luomisessa suosituimmat sanat olivat kestävä kehitys, vihreä, vähäpäästöinen, moderni, tulevaisuus ja ekologinen.

Kuvia luotiin yhteensä 87 kpl. Osallistuneiden kesken arvottiin ravintolalahjakortti. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.


“Yhdessä uudistamme tapaa, jolla maailmaamme rakennetaan”

Tulevaisuutemme, ympäristömme, asiakkaamme ja yhteisömme tarvitsevat meiltä nyt enemmän tekoja. Meidän tehtävämme on olla mukana ratkaisemassa näitä haasteita.

Betonia on totisesti haastettu viime vuosina voimakkaasti ja hyvä niin. Me alan toimijat olemmekin vastanneet huutoon: vähäpäästöisiä toimintamalleja, tuotteita ja palveluratkaisuja on tullut markkinoille runsaasti.


Ruduksen tuotteita ja rakentamisen kumppanuutta:

Kokonaisratkaisuja Korkea rakentamiseen pitkälle jalostetut tuotteet ja ratkaisut Suunnittelu- ja elementtiosaaminen Esirakentamisen palvelut: louhinta, murskaus, tontin esivalmistelu Kehitystyötä & vähähiiliseen rakentamiseen tuotteita ja ratkaisuja Betonin ja ylijäämämaiden kierrätys: materiaalin vastaanotto ja uusiotuotteet Digitaaliset työmaapalvelut Vastuullista kiviainesottoa, luonto ja luonnon monimuotoisuus huomioiden!


Rudus messuosasto 1030x500

Rudus osallistui messuille osana betoni- ja rakennustoimialalla vaikuttavien 18 organisaation Betonipuisto-yhteisosastoa. Betonipuistossa järjestettiin puistoon osallistuvien yritysten yhteinen “Tiesitkö, että...”-kilpailu, jossa esitettiin kustakin Betonipuisto-yrityksestä väittämiä, joiden oikeat vastaukset löytyivät osastoilta.

Peliin kirjautui yhteensä 365 henkilöä, joista vähintään 15 oikein vastanneita oli 120. Vähintään 15 oikein vastanneiden kesken arvottiin PlayStation 5 -pelikonsoli. Kilpailun voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.